Banu (27)

Profielen-1-10-02

Het verhaal van Banu (27)

“Ik vond het eigenlijk het lastigste toen ik vanuit Nijmegen naar Amsterdam wilde verhuizen. Ik wist helemaal niet waar ik moest beginnen. Gelukkig heb ik via-via een kamer kunnen onderhuren van iemand die antikraak woonde die veel kamers tot haar beschikking had. Toen ik eenmaal daar zat en een netwerk in de stad kon gaan opbouwen, werd het voor mijn gevoel makkelijker om een andere plek te vinden. Volgens mij is het voor veel mensen echt lastig om ertussen te komen.

Momenteel woon ik samen met een vriendin in haar koopwoning in Amsterdam-West. Het is heel fijn dat ik maar één huisgenoot heb, maar veel van de woning is natuurlijk ‘van haar’. Ik zou dan ook wel graag binnenkort op zoek gaan naar een eigen woning. Mijn volgende woonstap is het liefst een koopwoning in Amsterdam. Een huurhuis zou voor mij niet de voorkeur hebben en voor sociale huur sta ik eigenlijk helemaal niet ingeschreven. Misschien moet ik dat toch maar eens doen, ik neem het me al sinds ik in Amsterdam kwam wonen voor om me in te schrijven, maar dat is er tot nu toe dus nog niet van gekomen!

Over vijf jaar zie ik mezelf samenwonen met mijn vriend en misschien wel een nieuwe studie of waarschijnlijk een Master oppakken. Daarnaast zouden zowel mijn vriend als ik graag een tijdje in het buitenland willen wonen en werken, dus misschien is dat tegen die tijd ook wel aan de orde”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s