Luuk (25)

Profielen-1-10-05

Het verhaal van Luuk (25)

“Ik ben een geboren Amsterdammer en de stad is mij altijd blijven trekken. Omdat ik in Utrecht op school zat en zelf op een uur reizen van Utrecht af zat, besloot ik naar Amsterdam terug te komen. Ik kwam terecht in de vrije sector en huur nog steeds hetzelfde huis samen met een vriend van mij. De huur is 550 per persoon wat prima te betalen is nu ik een vaste baan heb.

Ik zou wel graag mijn eigen woning willen. Het is fijn geweest om een huisgenoot te hebben waar ik altijd goed bevriend mee ben geweest, maar het is tijd voor een volgende stap. Ik heb een beetje rond gekeken en zou wel graag wat kopen. Ook gewoon omdat het zonde is om elke keer huur te betalen. Helaas gaat het zelfs met mijn vaste inkomen lastig worden om een huis te kopen hier in de stad die voldoet aan mijn wensen. Toevallig heb ik het hier laatst met mijn vader over gehad en gezien zijn financiële situatie moet het op niet al te lange termijn wel lukken.

Nou het is allemaal net een beetje aan het spelen dus heb nog geen concrete huizen op het ook maar ik denk gewoon via een makelaar of via mijn netwerk. Het enige waar ik nu mee zit is dat ik ook aan het rondkijken ben voor een nieuwe baan. Staat allemaal nog in de kinderschoenen hoor. Maar voor deze baan zou ik veel moeten rondreizen. Ik weet niet of het dan zo handig is om te kopen. Dan is het gewoon makkelijk om een huurhuis te hebben. Wanneer er dan wat aan de hand is hoef ik er niet zelf achteraan”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s